Profiel

Euro-Belt is een internationale onderneming die kunststof transportbanden fabriceert. Het bedrijf is in 1997 opgericht door de heer Jan op den Velde. In de loop der jaren volgt een stabiele groei en ontwikkeling. Om de groei te kunnen huisvesten is men in 2009 verhuisd naar een groter pand te Alkmaar. Hier wordt met een vijfentwintigtal productiemedewerkers dagelijks gewerkt aan het produceren van uw transportbanden.

Euro-Belt produceert en bewerkt kunststof transportbanden uitsluitend naar klantwens. Vanuit het kantoor in Alkmaar bedienen wij dagelijks klanten van over de hele wereld. Het assortiment van Euro-Belt kent ca. 185 verschillende types kunststof transportbanden en kunnen allemaal volledig naar de wensen van de klant op maat gemaakt worden. Zit uw gewenste bandtype er niet bij? Euro-Belt streeft naar continue innovatie. Dit doet men het liefst voor de markt, met de markt! Op deze manier kijken wij graag met u mee, om samen tot de meest geschikte oplossing te komen voor uw installatie.

Euro-Belt onderscheidt zich door in te spelen op korte levertijden en zo de opdrachtgever optimaal te kunnen bedienen. Naast de grote voorraad bent u bij Euro-Belt ook garant voor een flexibele, betrouwbare en deskundige partner.

Benieuwd naar de juiste oplossing voor uw logistieke probleem  of heeft u vragen over onze verschillende types? Onze verkoopmedewerkers staan graag voor u klaar!

Mail:  info@euro-belt.nl

Tel: 072-5404330